top of page
AOM20230527_OlorsSantMarçal_70_baixa.jpg

Hola!

Sóc la Brigitte, i he fet de la meva passió la meva professió.

Et vull explicar una mica el meu camí per arribar on soc ara, i el perquè del meu interès per les plantes medicinals i les teràpies naturals.

Vaig néixer i créixer amb una família agricultora i ramadera, amb la meva àvia Maria que és una gran remeiera. 

Al seu costat, i ja de ben petita, vaig descobrir diferents plantes medicinals que ella ja tenia plantades al seu jardí, o bé les anàvem a recol·lectar als voltants de la masia on vivíem. Les que volíem guardar per tot l'any, les portàvem a les golfes, un lloc sec i ventilat idoni per l'assecatge de les herbes. D'altres, les maceràvem amb alcohol, oli d'oliva o vi blanc. Era pura màgia.

Les seves històries, els refranys, els rituals que ja li havia transmès la seva àvia Eulàlia, cada vegada em feien enamorar més d'aquest món. Vaig aprendre a connectar amb les plantes, i a no jutja-les per la seva olor o pel seu aspecte. I el més important, a respectar la natura i tots els seus éssers vius.

AOM20230527_OlorsSantMarçal_33_baixa_edited.jpg
AOM20230527_OlorsSantMarçal_135_baixa.jpg

Tot i que tenia ben integrada la cultura etnobotànica de les plantes aromàtiques i medicinals, volia fer un pas més per entendre com funcionava el cos humà, i perquè les herbes anaven tan bé per la salut de manera preventiva i curativa.

 Vaig buscar diferents llocs on poder estudiar, i que també tinguessin una visió holística a l'hora de tractar un desequilibri en l'organisme, i ... Ho vaig trobar al costat de casa! El millor institut de medicina integrativa. Són d'aquelles sincronies que a vegades et regala l'univers.
Allà, de la mà de grans professionals de la salut: metges, psicòlegs, nutricionistes i osteòpates, em vaig formar com a naturòpata, kinesiòloga i reflexòloga.

I la sorpresa no podia ser més gran quan en acabar els estudis em van oferir portar el gran projecte que és, el Parc de les Olors de Sant Marçal.

 Aquí puc aportar el meu granet de sorra divulgant les propietats de les plantes aromàtiques i medicinals, i els beneficis de cuidar-se de manera natural a través de tallers, cursos i teràpies.

bottom of page