top of page

Curs de salut a la natura

Si estàs pensant a fer un canvi d’estil de vida saludable, millorant així la teva salut, estat d’ànim i vitalitat, aquest curs és el teu punt de partida!

​És un curs per aprendre a cuidar-te d'una manera pràctica i efectiva amb els recursos naturals que ens ofereix la naturalesa i amb diferents tècniques terapèutiques. ​En cada sessió hi haurà una part teòrica i un altre de pràctica. Així entendràs com funciona l'organisme i com pots aplicar els diferents tractaments naturals.

AOM20230416_OlorsSantMarçal_236_baixa.jpg

​La teoria es farà de la mà del metge de medicina naturista Joan Guxens. En cada mòdul farà una classe teòrica on us explicarà que és, com funciona i com  podem tractar cada desequilibri d’una manera naturista a través de la nutrició i de diferents complements terapèutics.

​La part pràctica estareu amb mi, la Brigitte. Us ensenyaré diferents pràctiques terapèutiques i les propietats i aplicacions de les plantes aromàtiques i medicinals. A través de diferents elaboracions, aprendràs com extreure els principis actius de les plantes pel teu propi benefici.

​Aquesta formació de salut natural es divideix en diferents mòduls:

Cada mòdul tindrà el nom de farmaciola natural:

  • Farmaciola natural: bones digestions. 

  • Farmaciola natural: augmenta les teves defenses. 

  • Farmaciola natural: detox físic i mental. 

  • Farmaciola natural: al·lèrgies i inflamació. 

  • Farmaciola natural: pell saludable. 

  • Farmaciola natural: salut energètica i olis essencials. 

Cada farmaciola es dividirà en diferents espais:

  • Teoria: es farà a l’aula de l’escola de Naturopatia i Kinesiologia Holística de IGEM, un espai agradable, còmode i exclusiu per fer les classes.

  • Pràctica: es farà al Parc de les Olors de Sant Marçal, a uns metres de l’aula de IGEM. Envoltats de naturalesa i de més de 30 plantes aromàtiques i medicinals. Aquí gaudirem del contacte directe amb la terra i farà que ens relaxem i gaudim molt més d’aquest dia.

Si estàs pensant a fer un canvi d’estil de vida saludable, millorant així la teva salut, estat d’ànim i vitalitat, aquest curs és el teu punt de partida!

AOM20230416_OlorsSantMarçal_206_baixa.jpg
AOM20230416_OlorsSantMarçal_298_baixa_edited.jpg

Què diuen les alumnes del 1r seminari del curs salut a la natura?

“Ha estat una experiència enriquidora en tots els sentits. Molt agradable el tracte, l'ambient i l'entorn. L'aprenentatge i tots els tallers realitzats. Dinar, infusions, risses i conèixer gent nova!!!.”

ELISABETH

Si vols tot el contingut del curs, inscriu-te a la llista d'espera

Inscriure'm a la llista d'espera per la 3a edició del curs salut a la natura

bottom of page