top of page
  • Writer's pictureBrigitte Caralt Planas

Reforça el teu sistema immunitari!


Últimament segur que has sentit a parlar de la importància de tenir un sistema immunitari fort.


El sistema immunitari és l'encarregat de protegir-nos de diferents patògens, com poden ser: virus, bacteris, fongs i paràsits. I també de cèl·lules i molècules estranyes.


En fitoteràpia una de les plantes medicinals que es recomana prendre per estimular i reforçar el sistema immune és l'Equinàcea i més concretament la "Echinacea purpurea"


 

Acció farmacològica:

  • Immunoestimulant: substància que augmenta la capacitat del sistema immunitari de combatre les infeccions. Estimula la producció d'un tipus de glòbuls blancs i també estimula la fagocitosis, que és l'acció que fan certes cèl·lules de "menjar" patògens.

  • Antibiòtic natural: actua matant bacteris i fongs. Sense alterar la nostra microbiota intestinal.

  • Antiinflamatori natural: estudis científics han demostrat que l'extracte d'Equinàcia redueix fins a una cinquena part la inflamació articular.


*Es pot prendre en forma: d'infusió, extracte sec o extracte fluid.Contraindicacions:


A causa del seu efecte immunoestimulant, es recomana no fer servir productes d'Equinàcia amb malalties autoimmunitàries, immunodeficiències i tractaments immunosupressors.


La informació que donem per aquest canal, té un propòsit purament educacional. No tenim la intenció de diagnosticar, curar o d'alguna altra manera substituir l'ajuda professional del seu metge, nutricionista, dietista o altre professional de la salut.


14 views0 comments

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page