top of page
_edited.jpg

BRIGITTE CARALT - NATURAL ORIGEN

Salud i benestar al voltant de les Plantes aromàtiques i medicinals.

Hola! Sóc la Brigitte i et dono la benvinguda al meu projecte més personal.

Soc una enamorada de tot el que ens aporta la naturalesa, de la cultura etnobotànica i dels beneficis de les plantes medicinals. Per això em dedico al cultiu de la planta aromàtica i medicinal i a la seva divulgació. Ho faig a través de visites guiades, tallers i cursos. Vull que tant els infants, com els adults, aprenguin totes les seves propietats i aplicacions!

IMG_3459.jpeg

Teràpies naturals pel benestar i la salut del cos i la ment.

La sessió comença amb un test de kinesiologia, per veure quins bloquejos físics, emocionals i energètics pots tenir. I amb l'ajuda de les flors de Bach, els olis essencials i els complements dietètics podrem desbloquejar-ho abans de rebre la reflexologia podal.

A través del massatge als peus aconseguiràs relaxar-te, ja que ajuda a eliminar l'estrès i facilita la relaxació física i mental. A més, estimula la circulació sanguínia i limfàtica, potencia el sistema immunitari i elimina toxines.

Experiències

El Parc de les Olors de Sant Marçal és un jardí visitable on tenim més de 40 espècies diferents de plantes aromàtiques i medicinals i que el complementa el cultiu de vinya i olivera.

Visita guiada.png

Curs de salut a la natura

Si estàs pensant a fer un canvi d’estil de vida saludable, millorant així la teva salut, estat d’ànim i vitalitat, aquest curs és el teu punt de partida!

​És un curs per aprendre a cuidar-te d'una manera pràctica i efectiva amb els recursos naturals que ens ofereix la naturalesa i amb diferents tècniques terapèutiques. ​En cada sessió hi haurà una part teòrica i un altre de pràctica. Així entendràs com funciona l'organisme i com pots aplicar els diferents tractaments naturals.

Segueix-me a Instagram

bottom of page