top of page

Parc de les Olors de Sant Marçal

El parc està adherit a la xarxa de Parcs de les Olors de Catalunya. I el de Sant Marçal, és el de la comarca de l'Alt Penedès.

Recurso 6-8 copia.png
_edited.jpg

El Parc de les Olors de Sant Marçal és un espai on els visitants podeu observar, tocar i olorar les més de 30 espècies de plantes aromàtiques, medicinals i culinàries.

AOM20230617_OlorsSantMarçal_4_baixa.jpg

A través de diferents activitats podràs conèixer, tocar, olorar, aprendre les seves propietats i també com les pots fer servir en el teu dia a dia.

El Parc: Sobre nosotros

El fet de saber identificar i saber les propietats de moltes de les plantes que podem trobar al nostre territori, et dona una total seguretat de poder-les utilitzar.

Una manera fàcil d'aprendre, és tenir contacte directe amb les plantes aromàtiques i medicinals, tocant-les, olorant-les i fins i tot tastant-les.

Això és el que t'ofereixo amb els tallers que faig al Parc de les Olors.

D'entre aquests espais, destaco el camí terapèutic on es poden sentir -a través de les terminacions nervioses dels peus- les diferents textures com a fang, sorra, pedres, troncs, plantes, aigua, etcètera. És un circuit per treballar l'equilibri, activar la circulació i en acabat, sentir un total descans als peus.

El Parc de les Olors de Sant Marçal és un lloc d'aprenentatge, però també per gaudir dels beneficis que ofereix la naturalesa.

bottom of page